Bay ve Bayanlar ile Güvenli Sohbet Sitesi


Güvenli Sohbet sitesi ile binlerce insan ile sohbet etmenin tadını çıkarın. Türkiye'nin 81 ilinden sohbet seven kullanıcıların bir araya geldiği sohbet odaları üzerinde sizde kendinize takma bir nick alarak yerinizi alın ve insanlarla sohbet etmeye başlayarak, yeni Sohbet arkadaşlıkları edinin.

Yetişkin insanlar ile Mobil Sohbet
Odaları Tek Adresi


Gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza giren akıllı cep telefonlar sayesinde gündelik yaşamımızda bir çoğu işi çok daha kolay bir şekilde halledebiliyoruz. Mobil sohbet arayüzü sayesinde Sohbet Sitemiz, insanların birbirleriyle iletişim kurmalarını ve arkadaşlıklar kurmalarına kolaylıklar sağlamaktadır.

Malatya Sohbet Odaları Malatya Chat



Malatya Sohbet Odaları Malatya Chat

Malatya Sohbet Odaları Malatya Chat, Malatya Muhabbet Odaları,Malatya Arkadaslık Siteleri,Malatya Tanışma Siteleri,Malatya Sohbet Siteleri,Sohbetne.NET Malatya Chat Sohbet, Radyo sohbet, Online sohbet, Alem sohbet, Seviyeli sohbet, Malatya Sohbet Odaları Malatya Chat siteleri tarafından Türkiyenin kayısısıyla ünlü malatya ilimize ve halkına kaliteli hizmetlerimizle arkadaslık sohbet imkanları sunuyoruz.

Malatya denince akla ilk gelen çeşit çeşit kaysıları kaysı bahceleri akla geliyor tamda kaysı mevsimi yeni yeni olgunlasmaya baslayan lezzetli meyvenin türkiye genelinde kurutulmaya basladı ve recelleri yapılmak üzere hazırlıklar tamamlandı kışa hazırlık olarak sırası ile her meyvenin receli kışın mutfaklarımızı süsleyecegi gibi kaysı recelide aynı sekilde kış mevsimi için yapılmakta hazır konu recelden acılmısken siz degerli okurlarıma kaysı receli yapımınıda anlatayım yani biz böle yaparız .önce tarif kalan zamanımızda ise degerli malatyalılara site tanıtımı ve hizmetlerimizden söz ederek konumuza devam edelim.

Kayısı receli Tarifi

5 kilo sert kayısı iki kilo kadar yanmamıs kirec 5 kilo seker bir tutm limon tuzu

Öncelikle recel yapılacak kayısıların fazla olgun olmamaı gerek sert olarak sececegimiz kayısıları yıkadıktan sonra kabuklarını soymamız gerek  önceden ıslattığımız kirecin duru suyunu karıstırmadan bir kaba alalım yeterince kirec suyu elde ettikten sonra soydugumuz kayısıları suyun içine atalım ve kayısıların soyma işlemi bitince en az 5 saat kirecli suda bekletelimki recelimiz erimesin ve kayısılar sert dursun .

5 saatin sonunda krecli sudan cıkararak iki veya üç kez suda yıkayalım önceden ocaga koydugumuz serbeti  yarım saat kaynadıktan sonra kaysıları serbetin içine dökelim yüzündeki köpükler gidene dek kaynadıktan sonra kaynama esnasında serbetin agırlastığını görürsünüz ve bir tutam limon tuzunuda ilave ettikten sonra on dakika kaynatıp ocaktan indirin sıcık bir şekilde kavonozlara koyarak agzını sıkıca kapatım ters cevirin bu sayede receliniz bozulmadan kış boyu dayanacaktır bu tarifle heryıl yaparız ve recelin içindeki kayısılar hem sert olur hemde bozulmaz bence denemelisiniz.

Sohbet chatsitelerimizden malatya halkına mobil sohbet web sohbet girişlerimizle seviyeli sohbetlerle arkadaslık imkanları sunulmakta canlı radyo yayınlarımız oyun yarısma odalarımızın bulundugu sitemiz ücretsiz ve üyeliksiz olarak hizmete acık olup basta malatya ili olmak üzere dünya genelinde yasayan tüm vatandaslarımızı sitelerimize davet ederiz.

Malatya Sohbet Odaları Malatya Chat

Malatya Sohbet Odaları Malatya Chat

 



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir